Informasjon 

Er det overnatting tilgjengelig?

Vi skal bo på Scandic Kristiansand Bystranda og inviterer dere til å bo på dette hotellet sammen med oss. Hotellet er ca. 250 meter unna selskapslokalet (kart nederst). Hoteller ligger på bystranda, rett ved sjøen. I samme bygg er det Aquarama badeland med utendørs basseng, café, apotek, treningsstudio og spa.

Bestill her


Behov for parkering?

Heldigvis er ikke avstandene mellom hotell, kirke og selskapslokale store. Om man ønsker å kjøre til vielsen er det greit å parkere i parkeringshuset under torvet som heter Torvet P-hus. Videre er det greit å parkere i parkeringshuset under hotellet og gå til selskapslokalet om man bor der. Om man ønsker å parkere utenfor selskapslokalet er det gateparkering (gratis fra kl. 17-ut søndag), men her er det ofte rift om plassene.


Hva er kleskoden?

Pent/pyntet: lang kjole for kvinner og dress for menn. Eventuelt bunad


Holde tale?

Om du ønsker å holde tale eller ha et innslag/underholdning avtales dette på forhånd med toastmastere Anna og Markus.
 Ta kontakt innen 1. september på telefon:
 45 03 04 15


Kan jeg ta med barn?

Selv om vi er kjempeglade i barn er dette et barnefritt bryllup. Vi ønsker at dagen skal være så fri og avslappende som mulig for våre gjester, og for oss. Vi håper alle foreldre benytter anledningen til å ta på danseskoene, slå ut håret og være sammen med oss denne dagen!


Registrering

Husk å svare innen 1. juni

En registrering per person

© 2024 Mari & August ♡
Vi gleder oss til å dele dagen med dere!
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!